Korg Kronos 73 Synthesizer Music Workstation

  • Product is : UITVERKOCHT!
  • Levertijd :
  • Leverings kosten :
  • Garantie termijn : 36 maanden
  • Staat in de Showroom? : Nee

Korg Kronos 73 Synthesizer Music Workstation (Model 2015)

Wanneer ambitie, verbeeldingskracht en technologie samenvallen, zijn de resultaten spectaculair. Aanschouw de KRONOS. De KRONOS, door KORG gecreëerd om tegemoet te komen aan de wensen van de meest veeleisende, deskundige performers en producers van vandaag - alsook toekomstige, vooruitziende leiders, herbergt 50 jaar artistieke visie en productie-expertise. Met negen karakteristieke engines en een volledige pakket aan productie- en perfomance-tools is de KRONOS simpelweg de meest veelzijdige synth ooit gebouwd.

Korg
Product Omschrijving
Details
De KRONOS herstelt de magie, de huivering en de belofte die alleen een vooruitziend, nieuw instrument kan bieden. En de KRONOS komt die belofte na. Elke bron en technologie die moderne muzikanten ten dienst staan, is verfijnd, geperfectioneerd en geïntegreerd in één enkel instrument en op afroep beschikbaar. Meervoudige state-of-the-art technieken voor geluidsopwekking vertegenwoordigen het hoogtepunt in software-realisatie. De ingebouwde effecten openen de deur voor het processen van welk interne of externe geluidsbron ook met duizelingwekkende resultaten. Multitrack audio en MIDI-opnames leveren handige studiofaciliteiten op een mobiel platform. De hands-on hardware omvat een toewijsbaar bedieningsoppervlak, tweevoudge joysticks, een ribbon-controller, top-klavierrespons en KORG's revolutionaire tap-and-drag TouchView™ kleurendisplay. Het mooiste van alles: de KRONOS integreert al deze bronnen voor het maken van muziek in één enkel instrument op een manier die geen enkele software-set-up of geen enkel hardwareplatform kan evenaren.

De KRONOS biedt moeiteloos alles wat je kunt verwachten, plus veel dingen waar je alleen maar van kon dromen. De Set List-modus houdt al je zelfgemaakte instellingen en performance-aantekeningen in de display georganiseerd voor on-the-fly oproepen. Smooth Sound Transition rekent af met het wegvallen van noten en effecten bij het omschakelen van sounds en modi. Verbind virtuele patchkabels, kies sounds en bewerk envelopes en sequences - allemaal via het 8"-TouchView-kleurendisplay. Tel daar geavanceerde sequencing, KARMA en Drum Track-compositie-tools bij op. Ervaar KORG's unieke wavesequencing, MS-20-filering en onbestaanbaar rijke Polysix-chorus. En alleen KORG pronkt met het beste team sounddesigners op de planeet, waardoor jij altijd op je best klinkt.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie 73 keys
Instrument is: UITVERKOCHT!
Garantie 36 maanden
Bezorgkosten Nee
Bezorgtijd Nee
Staat in showroom Nee
Merk Korg
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation