Roland FR-7XB WH occasion

 • Product is : VERKOCHT!
 • Levertijd : Niet meer leverbaar
 • Leverings kosten :
 • Garantie termijn :
 • Staat in de Showroom? : Nee

Occasion FR-7XB Button White

 • Snelle en nauwkeurigere respons, plus betere detectie van de bewegingen tijdens het openen en sluiten van de balg dankzij een nieuwe sensor.
 • Franse accordeonklanken, Bayan-klanken, klassieke Italiaanse accordeons, 24 nieuwe orkestklanken en “Virtual ToneWheel”-orgelklanken.
 • USB Host-poort voor het laden van nieuwe klanken, de MP3-weergave en opnames met de WAV-recorder.
 • Regelaar voor het instellen van de balgweerstand (d.w.z. de vereiste kracht voor het bewegen ervan).
 • LC-display voor een vlottere bediening.

Levering inclusief/reeds geïnstalleerd:

 • ALPINE Sound Expansion incl. 4 sets (Alpine)*
 • DALLAPÈ Sound Expansion incl. 7 Sets (Liturgica, Centenario)*
 • ORCHESTRA Sound Expansion incl. 7 Sets (Electro, Synth etc..)*
 • GRATIS 8GB USB-stick om uw User Sets op te slaan
 • LIVE DRUMMER 60 ritmes zoals Disco-Fox, Tango, Jive, Ballerman, Tulpen Wals, Rumba, Eng. Waltz (Ballroom Tempi)
 • 25 ENTERTAINER SONGS speel mee met bekende nummers om uw publiek te vermaken (bladmuziek € 29 )
 • 25 SFX Effects zoals Rain, Applause, Nature etc..maken uw spel nog professioneler
 • GRATIS DRAADLOOS ZENDER bij aankoop combo versterker zoals Montarbo MP4, Proel Flash5A, Roland KC-60
 • GRATIS DRAADLOOS MIDI bij aankoop arranger module zoals Roland BK-7m, Ketron SD40, Ketron SD3, Orla XM-300
 • Naar wens programmeren we voor u systeem B-griff of C-griff en zetten de buttons om
 • Competente instructie, uitleg & service met TIPS & TRICKS, ook na aankoop ben je welkom
 • GRATIS BAG, bijpassende originele Roland tas met accessoire vak voor comfortabel vervoer van je V-Accordion

*er kunnen maximaal 2 Sound Expansions naar keuze geïnstalleerd worden, Alle Sound Expansions op USB-stick zodat je zelf kunt wisselen. Alle Sets hebben we voor je op USB-stick gezet.

Belangrijk!

Vergeet niet dat V-accordions bomvol met klanken en mogelijkheden zitten! Muziekhuis Dera, als midispecialist én speciaalzaak voor electronische muziekinstrumenten geeft een gedegen uitlegservice bij aankoop van zo'n wonderaccordeon. Zo haal je écht alles uit de FR-7Xb! Ook het koppelen van externe sound & styles modules via MIDI doen we graag voor u.

Roland
Product Omschrijving
Details

Snelle en gedetailleerde respons

De nieuwe klankbron van Roland is nóg beter op het accordeonspel afgestemd, zodat de FR-7xb met knoppenklavier zelfs bijzonder kritische oren zal kunnen bekoren.
U zal versteld staan van de snelle en nauwkeurige respons van de toetsen en knoppen en de bijna griezelig perfecte detectie van de balgbewegingen. Dit laatste is te danken aan een nieuwe druksensor. Dankzij deze nieuwe technologie kunnen accordeonisten zich geheel op hun muziek concentreren en komen ze al snel tot de conclusie dat dit een volwaardig muziekinstrument is.

USB Host-poort

De eenvoudige dataopslag, de uitbreiding van de interne klanken voor specifieke genres en toepassingen in de verschillende landen evenals het laden van nieuwe systeemversies worden dankzij de USB-poort een fluitje van een cent. U kunt zelfs MP3- en WAV-bestanden beheren en uw eigen muziek in de vorm van WAV-bestanden opnemen, die meteen naar de aangesloten USB-datadrager worden weggeschreven. De weergave- en opnamefuncties zijn trouwens niet alleen voor educatieve doeleinden interessant – u kunt ze ook voor het spelen met een professionele begeleiding gebruiken.

Batterijvoeding en ingebouwde luidsprekers

Hoewel de FR-7xb met knoppenklavier een compleet digitaal instrument is, hoeft u hem lang niet altijd op een versterker aan te sluiten om iets te horen.
Het ingebouwde versterkingssysteem is immers voldoende krachtig voor kleine zalen, restaurants, enz. De FR-7xb met knoppenklavier wordt geleverd met een oplaadbare accu, zodat u tijdens het spelen vrij heen en weer kunt wandelen. Hij is de meest veelzijdige en “muzikale” MIDI-stuurbron ooit met veel meer mogelijkheden dan een MIDI-klavier (zelfs al sluit je daar verschillende speelhulpen op aan).

Superrealistische accordeonsimulaties

De FR-7xb met knoppenklavier is voorzien van 92 knoppen met 6 diskantmodi (aanslaggevoelig) en 120 aanslaggevoelige basknoppen (6 bas- en akkoordmodes en 5 Free Bass-modes). Hij kan klinken zoals 80 verschillende instrumenten van de accordeonfamilie. Hij bevat 14 diskant-, 26 orkest-, 7 bas- en akkoordregisters, 7 Free Bass-registers, 7 Free Bass-orkest-, 7 basorkest- en 7 akkoordorkestregisters. In de Bass-to-Treble-mode kan de FR-7xb als basaccordeon worden gebruikt. In deze mode speelt u met de rechterhand een baspartij (de bas- en akkoordknoppen zijn dan niet beschikbaar).
De programmeerbare “Drum”-functie laat toe percussieklanken met de bas- en akkoordknoppen te spelen.

…en orgelsimulaties

Dankzij de eveneens aanwezige “Virtual ToneWheel”-klankbron kunt u met de FR-7xb ook fantastische orgelklanken bespelen. Hiervoor zijn er drie secties: diskant (Upper), akkoordknoppen (Lower) en basknoppen (Pedal). Via de virtuele registerschuiven kunt u de orgelklanken perfect voor de verschillende genres registreren om telkens met een te gekke orgelpartij uit te pakken.

Eenvoudige combinatie van orkest- en accordeonklanken

Op dit instrument kunt u accordeonklanken met orkestgeluiden combineren en beide via de balgbewegingen en -articulaties uitermate expressief bespelen. Er zijn verschillende Orchestra-modes (“Solo”, “Dual”, “High”, “Low” e.v.a.) voor een flexibel gebruik en een snelle omschakeling, als het moet. De 26 orkestregisters (diskant), 7 basorkest-, 7 akkoordorkest- en 7 Free Bass-orkestklanken kunnen doeltreffend met de “klassieke” accordeongeluiden worden gemixt.

Andere functies

LC-display: De FR-7xb is uitgerust met een duidelijk afleesbaar LC-display (OLED-type, 128 x 64) voor een efficiënte instelling van uw V-Accordion.
Toewijsbare knoppen: Er zijn 6 knoppen in de linkerhandsectie (laatste rij) waaraan u de gewenste functies kunt toewijzen.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie

De V-Accordion is het eerste instrument in zijn klasse, dat op een krachtige modelingtechnologie berust, maar er desondanks heel traditioneel en vertrouwd uitziet. Ook de respons en de klankkwaliteit hoeven niet onder te doen voor wat u van een akoestisch instrument kent. Hij combineert echter de bekende klanken van een traditionele accordeon met de mogelijkheden die alleen een digitaal instrument kan bieden. De FR-7xb met knoppenklavier is in ieder geval de waardige opvolger van de bekende FR-7b en breidt het V-Accordion-concept opnieuw gevoelig uit.

 • Snellere en nauwkeurigere respons, plus betere detectie van de bewegingen tijdens het openen en sluiten van de balg dankzij een nieuwe sensor.
 • Nieuwe Franse accordeonklanken, Bayan-klanken, klassieke Italiaanse accordeons, 24 nieuwe orkestklanken en “Virtual ToneWheel”-orgelklanken.
 • USB Host-poort voor het laden van nieuwe klanken, de MP3-weergave en opnames met de WAV-recorder.
 • Regelaar voor het instellen van de balgweerstand (d.w.z. de vereiste kracht voor het bewegen ervan).
 • Nieuw LC-display voor een vlottere bediening.
 • Geavanceerde muzikale expressie: Rechterhandbas, percussieklanken, die met de bas- en akkoordknoppen kunnen worden aangestuurd en 6 vrij definieerbare functieknoppen (laatste rij bas- en akkoordknoppen).
Merk Roland
Instrument is: VERKOCHT!
Bezorgkosten Nee
Garantie Nee
Bezorgtijd Niet meer leverbaar
Staat in showroom Nee
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation