Yamaha GB1 SC2 PE silent vleugel occasion (2019)

  • Product is : VERKOCHT!
  • Levertijd : Niet meer leverbaar
  • Leverings kosten :
  • Garantie termijn : 5 Jaar
  • Staat in de Showroom? : Nee

Yamaha GB1 PE zwart hoogglans silent vleugel SC2 occasion (2019)

Tweedehands Silent vleugel model GB1 in zwart hoogglans met het actuele SC2 silent systeem.

Yamaha vleugels zijn al sinds jaar en dag de belangrijkste keuze voor muziekscholen, conservatoria, professionele muzikanten en huispianisten. Sinds kort zijn deze instrumenten, dankzij een omvangrijke herziening van het ontwerp, beter dan ooit, met talrijke vooruitgangen in materialen en constructie. Het is een blijvende favoriet voor pianisten. De Yamaha piano GB1 levert buitengewone muzikale prestaties en zet de standaard waaraan veel andere instap vleugels afgemeten worden.

De GB1K biedt de fantastische klank en de unieke resonantie waarvoor Yamaha bekend staat - en dat tegen een buitengewoon betaalbare prijs. Daarnaast beschikt dit GB1K model over een Silent-functie. Het betreft hier een SC2 Silent Piano™

Silent: ja 

Incl. luxe Beethovenbank

Yamaha
Product Omschrijving
Details

Smart Pianist App

De App “Smart Pianist” (verkrijgbaar als gratis download) biedt u functies zoals het selecteren van instrumentklanken, de intuïtieve bediening van de metronoom met grafische interface, of de weergave van bladmuziek op uw smart apparaat.

De UD-WL01 USB Wireless LAN Adaptor (afzonderlijk verkrijgbaar) is vereist om Smart Pianist via een draadloze verbinding te gebruiken.

Geraffineerd en intuïtief design van de bedieningseenheid

De bedieningseenheid heeft een geraffineerd design dat zich bescheiden invoegt in het totale beeld van de piano. Bovendien is een ongecompliceerde bediening van het instrument mogelijk dankzij de intuïtieve lay-out.

Connectiviteit

Dankzij de USB NAAR HOST-aansluiting is een verbinding mogelijk met een computer of een mobiel apparaat voor het maken van hoogwaardige opnamen zonder de noodzaak van een extra interface. Via de AUX IN kunnen signalen van externe afspeelapparaten worden weergegeven.

Geïntegreerde opname- en weergavefuncties

SILENT Piano™ SC2 modellen kunnen een stuk opslaan op het interne opslagmedium. Bovendien kunnen standaard USB-opslagmediums worden aangesloten voor het opslaan van opnamegegevens en het afspelen van songs.

Hoofdtelefoon

Bij SILENT Piano™ SC2 modellen wordt een compacte hoofdtelefoon meegeleverd zodat u op professioneel niveau van de klank kunt genieten.

Metronoom

SILENT Piano™ SC2 modellen hebben een geïntegreerde metronoom die in de SILENT Piano™ modus kan worden gebruikt om de pianist een precies ritme te bieden.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie SC2 Silent System Bouwjaar 2019
Garantie 5 Jaar
Staat in showroom Nee
Bezorgkosten Nee
Bezorgtijd Niet meer leverbaar
Merk Yamaha
Instrument is: VERKOCHT!
Maandaanbieding Nee
Silent Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation