Yamaha YDP-V240 digitale piano Rosewood occasion

 • Product is : VERKOCHT!
 • Levertijd : Niet meer leverbaar
 • Leverings kosten : Neem contact op voor de bezorgkosten
 • Garantie termijn :
 • Staat in de Showroom? : Nee

Yamaha YDP-V240 digitale piano Rosewood occasion

Interessante occasion digitale piano met keyboardfuncties zoals styles, Music Database etc..

Deze occasion YDP-V240 is een digitale ensemblepiano op instapniveau met een 88 noten Graded Hammer Standard-toetsenbord. Het Graded Hammer Standard-toetsenbord zorgt dat het een genot is om op te spelen, zowel bij oefenen als optreden. De voices met 3-niveaus AWM dynamische stereosampling leveren een opmerkelijk authentiek geluid en verder bevat de YDP-V240 een breed scala aan verbazingwekkend realistische en dynamische geluiden voor uren interactief muziekplezier.

GHS-toetsenbord, voices met AWM dynamische stereosampling, een verscheidenheid aan authentieke voices en begeleidingsstijlen.

 • Graded Hammer Standard-toetsenbord (GHS) met matzwart toetsbeleg
 • 3-niveaus Advanced Wave Memory (AWM) dynamische stereosampling
 • Halfpedaalregeling
 • 64 noten polyfonie (max.)
 • Akoestische, superexpressieve Natural!-, Live!-, Cool!- en Sweet!-voices en met ingebouwde DSP
 • Easy Song Arranger-functie en speelassistentietechnologie (P.A.T.)
 • Usb-aansluiting voor handige opslag en voor het afspelen van songdata
 • USB-Stick met 30 pianosongs en 30 keyboardsongs meegeleverd
 • Nederlandstalige handleiding meegeleverd
Yamaha
Product Omschrijving
Details

Graded Hammer Standard-toetsenbord (GHS) met matzwart toetsbeleg

Net als bij een traditionele akoestische piano, hebben de toetsen in het lagere bereik een zwaardere aanslag dan in het hogere, terwijl de toetsen in het hogere bereik beter reageren op lichter spelen. De matte afwerking van de zwarte toetsen versterken het luxueuze voorkomen van het toetsinstrument.

Variabele aanslaggevoeligheid

Selecteer de instelling hard, medium of soft voor aanpassing aan uw speelstijl of speelsterkte. Zet de aanslaggevoeligheid uit voor een vaste response, ideaal voor het bespelen van het orgelgeluid.

Advanced Wave Memory (AWM) dynamische stereosampling

AWM (Advanced Wave Memory) is een samplingsysteem dat een geluid produceert dat dat van een akoestisch instrument sterk benadert door digitale technologie te gebruiken om het instrumentgeluid op te nemen en digitale filtertechnologie van hoge kwaliteit te gebruiken om op de opgenomen audiosamples toe te passen. De golfvorm van het geluid dat door het bespelen van de toets van een akoestische piano wordt voortgebracht, verschilt afhankelijk van de speelsterkte, van pianissimo tot fortissimo. AWM dynamische stereosampling kan zulke dynamische nuances produceren door het opnemen van samples van verschillende speelsterkten. Hoe groter het aantal gebruikte samples, hoe hoger de expressieve kwaliteit en hoe groter de mogelijkheden worden.

Halfpedaalregeling

Hiermee kunt u de sustainduur variëren afhankelijk van hoe ver het pedaal wordt ingetrapt. Hoe verder u het pedaal intrapt, hoe langere sustain het geluid krijgt.

Live!-, Cool!- en Sweet!-voices

Een enorm palet geluiden van akoestische en elektronisch versterkte instrumenten. Er worden een mix van lange, stereo en meerlaagssamples gebruikt om het natuurlijke voorkomen, de resonantie, expressie en vibratie van het echte instrument volledig vast te leggen.

Automatische begeleiding

Met de automatische begeleiding produceert u automatisch begeleidingen door gewoon 'akkoorden' met uw linkerhand te spelen. Op deze manier kunt u het geluid van een complete band of orkest reproduceren, zelfs als u helemaal alleen speelt. Het geluid van de automatisch begeleiding is opgebouwd met ritmepatronen van de stijlen. De stijlen van het instrument beslaan een breed scala aan verschillende muziekgenres, waaronder pop, jazz en vele andere. Door deze begeleidingsstijlen te gebruiken kan iedereen, ook beginners, volleerde solo-optredens geven.

Easy Song Arranger

Naast elke standaardstijl bij elke song, kunt u een andere stijl selecteren om bij de song af te spelen met de Easy Song Arranger-functie. Dit betekent dat u een song die normaal een ballad is bijvoorbeeld als een bossanova, hiphop, enz. kunt afspelen. U kunt totaal verschillende arrangementen creëren door een andere stijl te selecteren waarmee een song wordt afgespeeld. U kunt ook de melodievoice van de song en de toetsenbordvoice, voor een totaal andere indruk.

Speelassistentietechnologie (P.A.T.)

Speel met een song mee op het toetsenbord van het instrument en speel een perfecte partij, elke keer weer... zelfs als u de verkeerde noten speelt! Het enige dat u hoeft te doen is op het toetsenbord spelen, bijvoorbeeld beurtelings in het linkerhand en rechterhandbereik van het toetsenbord, en u klinkt als een professional, zolang u in de maat met de muziek speelt.

Muziekdatabase en externe bestanden

Als u muziek in uw favoriete stijl wilt spelen, maar u weet niet zeker wat de beste voice en stijl voor het soort muziek is dat u wilt spelen... selecteert u gewoon de betreffende stijl in de muziekdatabase. De paneelinstellingen worden automatisch aangepast voor de ideale combinatie van geluiden en stijl! Verder kunt u met dit instrument muziekdatabasebestanden gebruiken die via een computer zijn overgedragen of op een usb-geheugenstick zijn opgeslagen. Deze bestanden kunnen op dezelfde manier worden gebruikt als de interne muziekdatabase.

USB TO HOST-aansluiting

Plaats een usb-geheugenstick in de aansluiting USB TO DEVICE van het instrument. Hiermee kunt u op het instrument gecreëerde registratie-instellingen en gebruikerssongs opslaan en laden, alsook data van het aangesloten apparaat lezen.

Digital Signal Processor (DSP)

De DSP-effecten kunnen aan de hoofd- en duale voices worden toegevoegd. Deze lopen van reverbachtige, ruimtelijke effecten, tot distortion en andere dynamische bewerkingstools waarmee u het geluid kunt verbeteren of volledig kunt transformeren.

USB TO DEVICE-aansluiting

Duik in en maak optimaal gebruik van de uitgebreide wereld van computermuzieksoftware. Verbindingen en configuraties zijn uitzonderlijk eenvoudig, en u kunt u op de computer opgenomen partijen met verschillende instrumentgeluiden terugspelen, allemaal met een enkel instrument.

Eenvoudig spelen met muzieknotatieweergave

Als u een song afspeelt wordt de betreffende notatie in de display weergegeven terwijl de song speelt. Dit is een fantastische manier om muziek te leren spelen. Als de song songtekstdata en akkoorddata* bevat, verschijnen de songteksten en akkoorden ook in de notatieweergave. * Er verschijnen geen songteksten of akkoorden in de display als de song niet de juiste songtekst- en akkoorddata bevat.

Yamaha Education Suite (Y.E.S.)

Yamaha Education Suite (Y.E.S.) is een geavanceerde set handige leerhulpmiddelen die in het instrument is ingebouwd, waarmee u uzelf kunt leren te spelen en op te treden. Y.E.S. helpt u een song onder de knie te krijgen met eenvoudige lesstappen. Elke les kan afzonderlijk voor uw rechter- en linkerhand worden gedaan, maar ook met beide handen.

Piano-resetknop

Pianospelen gaat snel en makkelijk met de Piano-resetknop. Een speciaal daarvoor bestemde knop roept een fantastisch klinkende piano op, met een ontstellend rijk en authentiek geluid en stelt het volledige keyboard in voor pianospelen.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie

breedte 137 cm

diepte 50 cm

gewicht 49 kg

20W + 20W

Garantie Nee
Bezorgkosten Neem contact op voor de bezorgkosten
Bezorgtijd Niet meer leverbaar
Staat in showroom Nee
Merk Yamaha
Instrument is: VERKOCHT!
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation