Kawai CA91 Rosewood houten klavier en soundboard Occasion

  • Product is : VERKOCHT!
  • Levertijd : Niet meer leverbaar
  • Leverings kosten :
  • Garantie termijn : 12 maanden
  • Staat in de Showroom? : Nee

Kawai CA91 Rosewood digitale piano met houten klavier en soundboard Occasion

Bij een akoestische vleugel worden de trillingen van de snaren op de klankbodem overgedragen en daar versterkt. Het resultaat is een vollere en mooiere klank. Kawai heeft dit ideaalbeeld als doel gesteld en nu wordt, na vier jaar ontwikkeltijd, het Sound Board Speaker System voor het eerst in een digitale piano verwerkt.
De CA91 biedt een zeer dynamische basklank met de typerende diepte van een echte vleugel, wat met normale luidsprekers niet kan worden weergegeven.
De klank verspreidt zich omni-direct en vult de ruimte met een authentieke vleugelklank. Aanpassingen aan de klank kunnen gemaakt worden met de Tone Control Feature, welke vier preset EQ en een user EQ (3 band) biedt.

Nog maar 1 over
Kawai
Product Omschrijving
Details

Sound
Naast de nieuwe klankbodem heeft de CA91 pianoklanken die worden gegenereerd via de vernieuwde Harmonic Imaging II klankopwekking, waarbij zelfs de resonantie van de snaren is meegenomen, inclusief demperpedaal geluiden, gesampeld geluid van het loslaten van een toets, etc. De CA91 is in totaal 192 noten polyfoon.
Op deze manier beleeft u de klank van een echte Kawai EX concertvleugel ten volste.

Aanslag
Het unieke en nieuwe AWA Grand PRO II mechaniek met 88 echte houten toetsen zorgt voor een overtuigend spel alsof er op een echte vleugel gespeeld wordt. Gebaseerd op de veelvuldig geprezen AWA Grand PRO toetsen zijn de hamers, hamergewichten, houten toetsen en de exacte gewichtsbalans over het gehele toetsbereik nogmaals verbeterd.
Daardoor biedt het AWA Grand PRO II mechaniek optimale repetitie en spelmogelijkheid.

Tot nu toe was het alleen mogelijk om een voorgeprogrammeerde aanslagdynamiek te kiezen, maar nu is het ook mogelijk om deze zelf samen te stellen. Hierdoor kunt u de piano aan uw eigen wensen aanpassen. Bij de optie ?User Touch Curve Modus' wordt gevraagd om van pianissimo tot fortissimo te spelen, zoals normaal gespeeld wordt. Vervolgens analyseert de piano de speelstijl en creëert dan de perfecte curve voor u persoonlijk. Twee van deze curven kunnen worden opgeslagen.

Virtuele technicus 
Een pianotechnicus speelt een belangrijke rol bij het afleveren en onderhoud van een akoestische piano. Onze ?VIRTUAL TECHNICIAN' functie regelt dit alles digitaal. U vindt hier instellingen voor virtuele intonatie, simulatie van snarenresonantie, demper effect, aanslagdynamiek, stemmingen en historische stemmingen. De nieuwe simulatie voor snarenresonantie zorgt voor een natuurlijke resonantie van de toetsen die ingedrukt zijn zonder dat het pedaal gebruikt wordt. Het nieuwe demper effect laat de resonantiebodem en de resonantie van de snaren op een natuurlijke manier meeklinken.

Geheugen 
U kiest simpelweg de gewenste klank of combinatie, effect, aanslaggevoeligheid, etc. en bewaart dit in een van de 10 registratieknoppen. Vervolgens kunnen deze instellingen met één druk op de knop worden opgeroepen. Ingewikkelde instellingen en langdurig knoppen drukken vervalt hierbij.

Dual, Split en 4 handen 
Als u twee klanken tegelijk speelt (DUAL) of verschillende klanken heeft geselecteerd voor links en rechts (SPLIT), kunt u met de balansregelaar vrij snel het volume aanpassen tussen de twee geluiden. Daarnaast kan de toonhoogte van het tweede geluid in DUAL en ook in SPLIT worden aangepast (Layer Octave Shift, Lower Octave Shift). Nieuw is de mogelijkheid de dynamiek van het tweede geluid aan te passen (Layer Dynamics). Daardoor kunt u bijvoorbeeld ongewenste harde klanken vermijden zoals bij het toevoegen van strijkers als tweede klank. 
Ook het opsplitsen van de toetsen en twee helften met gelijke toonhoogte is mogelijk (4 Hand Modus), zodat er samen geoefend kan worden.

LESSON functie 
De nieuwe LESSON functie biedt de mogelijkheid om alle, bij pianolessen bekende, titels te oefenen. Czerny, Burgmüller, Beyer, Bach of Hanon, ze zijn er allemaal. In totaal zijn er 326 titels in het geheugen opgeslagen.
En er kunnen ook nog toonladders worden geoefend. In majeur, natuurlijk mineur, harmonisch mineur en melodisch mineur, 2 arpeggio's, 2 cadans- en akkoordoefeningen in alle toonsoorten. Na de oefening krijgt de speler gelijk een waardering en het foutaantal van het systeem.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie
Toetsen AWA GRAND PRO II hamermechaniek met 88 houten toetsen
Klanken 80
Klankcategorieën Piano 1, Piano 2, E.Piano, Drawbarorgel, Kerkorgel, Cembalo/Vibrafoon, Strijkers, Vocaal, Bas/Gitaar
Klankopwekking Harmonic Imaging ® Technologie II
Polyfonie max. 192 Noten
Galm Room 1/2, Stage, Hall 1/2
Effecten Chorus, Delay 1/2/3, Tremolo, Rotary 1/2, diverse parameters instelbaar
Dual-Modus Ja, met balansregeling
Split-Modus Ja, met balans en vrij splitpunt en 4 handen modus
Aanslagdynamiek Normal, Light 1/2, Heavy 1/2, Uit, User 1/2
Stemmingen Equal (Piano Only), Mersenne pure (Major), Mersenne pure (minor), Equal (Piano Only), Pythagorea, Meantone, Werckmeister III, Kirnberger III, Pythagorea, Meantone, Equal (Flat), Equal, USER
Recorder 10 nummers, 2 sporen, 90.000 Noten
Metronoom 10 maatsoorten, Tempo, volumeregelaar, 100 drumritmes
Virtual Technician Demper Effekt: Ja, instelbaar. Snarenresonance: Ja, instelbaar. Key Off Effect: Ja, instelbaar. Stretch Tuning: normaal, breed. Virtual Voicing: Ja, 6 typen
Tone Control 4 x Preset / 1 x User (3 Band EQ)
Registraties Ja, 10 geheugens
Overigen Volumeregelaar, Dual- en Splittoets, Dual/Split balansregelaar, Transposetoets, Wall EQ, Layer Dynamics, Layer Octave Shift, Lower Octave Shift, Damper Hold, 16-voudige MIDI Multimodus
Lessen functie 326 titels von Czerny, Burgmüller, Beyer, Bach en Hanon. Tevens vingertraining met 4 soorten toonladders (majeur, n.mineur, h.mineur, m.mineur), 2 arpeggio-, 2 cadans- en 2 akkoordoefeningen in alle toonsoorten met beoordelingsfunctie
Piano Music 29 nummers
Concert Magic Songs 176
Display 2 x 16 tekens LCD
Pedalen 3 x optisch, demperpedaal 128-stappen
Oppervlak-kleur Rozenhout, Kersen of Mahonie
Toetsenklep Ja, verzonken
Lessenaar Extra breed met leer belegd
Aansluitingen Koptelefoon x 2, MIDI In/Out/Thru, Line In (Stereo) regelbaar, Line Out (Stereo), USB aansluiting
Geluidssysteem Sound Board systeem met daarbij 4 x 7cm. + 2 x 1,9cm luidsprekers
Verterker 2 x 40W + 30W Transducer
Maten in cm 142 x 52 x 95
Gewicht in kg 87
Garantie 12 maanden
Bezorgkosten Nee
Bezorgtijd Niet meer leverbaar
Staat in showroom Nee
Merk Kawai
Instrument is: VERKOCHT!
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation