Kawai K-15 E zwart hoogglans 110 cm

 • Product is : Nieuw
 • Levertijd :
 • Leverings kosten :
 • Garantie termijn :
 • Staat in de Showroom? :

Kawai K15e E/P Set zwart hoogglans incl:

 • Luxe Italiaanse Beethovenbank in hoogte verstelbaar met naar keuze stoffen of skai zitje
 • pianoboek met 100 nummers van klassiek tot pop naar keuze eenvoudig of moeilijk(er)
 • 3 CD's met bijpassende nummers bij pianoboek (handig om te oefenen)
 • gratis 1e stembeurt
 • gratis levering (mits geen trappen)
 • intonatie keuze

Kawai gaat met de K-serie de concurrentie aan met Yamaha.

Daar waar Yamaha piano's over het algemeen een vrij harde en heldere klank hebben, klinken Kawai piano's over het algemeen warm en vol van klank. Muziekscholen en conservatoria maken steeds meer gebruik van de kwaliteiten van Kawai piano's. Ook op de concertpodia zien we steeds vaker Kawai. De redenen hiervoor zijn duidelijk. Kawai maakt kwalitatief zeer hoogwaardige en betrouwbare instrumenten met een fantastisch mechaniek. Dit alles tegen zeer betaabare prijzen. Ook de digitale piano's van Kawai behoren tot de absolute top. Baanbrekend is het AWA-pro systeem dat Kawai heeft ontwikkeld. Houten toetsen en echte hamertjes, zoals bij acoustische piano's. Het resultaat hiervan is verbluffend. Eindelijk een digitale piano die klinkt als een piano en waarbij het niet ten koste gaat van je aanslag Muziekhuis Dera heeft alle K-modellen voor u langs elkaar gezet zodat u ze in alle rust kunt vergelijken (zie foto's). Zwart of toch wit hoogglans? We hebben beide kleuren staan. Ook diverse uitvoeringen zoals "chroom" beslag en ATX-modellen.

Model K-5 ATX-f (silent/anytime piano met ingebouwde speakers) kunt u bij ons vergelijken met bijvoorbeeld o.a. Kawai digital piano CS6/CS9 of CA65/CA95 en Yamaha Hybrid Piano NU1 of Avant Grand N1 of N3.

Muziekhuis Dera is een van de grootste Kawai dealers van de Benelux. Voor Kawai digital piano's zijn wij reeds enkele jaren uitgekozen tot Dealer Of The Year!

Extra service: Het is mogelijk een Kawai piano te bestellen c.q. uit te zoeken naar uw specifieke wensen. Ieder mens is anders, de een houdt van warm/wollig/vol en de ander vindt juist een transparante, heldere klank aangenaam. Wij zijn zeer regelmatig bij de importeur zodat wij (eventueel samen met u) een instrument uitzoeken dat qua klank aan uw wensen voldoet.

Model K15e is leverbaar in zwart hoogglans, mahonie hoogglans en wit hoogglans.


Prijzen op aanvraag.

Normale prijs: € 4.138,00

Dera prijs : € 3.490,00

Kawai
Product Omschrijving
Details

Resonantiebodem van hoge kwaliteit

Bij het uitkiezen van het beste hout gebruikt de afdeling houttechnologie van Kawai alle zintuigen ... zien, ruiken en voelen. De resonantiebodem wordt gemaakt van massief vuren met zeer gelijkmatige vlam, zorgvuldig uitgezocht, asymetrisch gewelfd en wetenschappelijk getest. Dit omdat Kawai zeer hoge eisen stelt aan resonatieverhoudingen en een optimale klank. Het meest nauwkeurige pianomechaniek van de wereld Door een combinatie van materiaalsterkte, stabiliteit, precisie en betrouwbaarheid staat Kawai's "Ultra-Responsive Action" aan de top. De hamerkoppen zijn uit 100% eerste kwaliteit wol geperst. Om de mechanieken bestand te maken tegen invloeden van het klimaat, zoals de verschillende jaargetijden en temperatuur- en vochtigheidswisselingen, heeft Kawai als een van de eerste, de mechaniekbalk en de hamerlijst van aluminium gemaakt. Vele andere precisieonderdelen van het mechaniek zijn uit ABS Styran gegoten. Dit heeft een hoge stevigheid en maar zeer weinig wrijvingsweerstand.

De rastenconstructie

De rastenconstructie van de K serie is met een krachtige lijm-houtconstructie uitgerust welke optimale stabiliteit van de volledige constructie garandeert.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie
 • Maten in cm (HxBxD):110 x 149 x 59
 • Gewicht in kg:196
 • Oppervlak: Zwart hoogglans
Garantie Nee
Staat in showroom Nee
Bezorgkosten Nee
Bezorgtijd Nee
Merk Kawai
Instrument is: Nieuw
Maandaanbieding Nee
Silent Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation