Piano Life Saver System (voor piano)

 • Product is : Nieuw
 • Levertijd : Onbekend neem contact op voor meer info
 • Leverings kosten : Neem contact op voor de bezorgkosten
 • Garantie termijn : 24 maanden
 • Staat in de Showroom? : Nee, neem contact op of bel: 045 2080808

Piano Life Saver System  (voor piano)

Piano Life Saver System voorziet in een constant klimaat en houdt de luchtvochtigheid op hetzelfde niveau, gedurende het hele jaar, ongeacht het uitwendig klimaat of omgeving.

De prijs van het Piano Life Saver System is inclusief de kosten voor montage in uw piano.

 • Stabiliseert de stemming van de piano (langer stemvast na stembeurt)
 • Minimaliseert de werking van houten onderdelen waardoor optimale en constante toucher wordt gewaarborgd
 • Voorkomt roest van interne metalen
 • Voorkomt dat vilt gaat verweren

Normale prijs: € 699,00

Dera prijs : € 645,00

meer informatie
Product Omschrijving
Details

Het Vochtigheidscontrolesysteem voor piano

Het Piano Lifer Saver Systeem is geruisloos en uit het zicht  binnenin uw piano geïnstalleerd. Op elk Piano Life Saver Systeem rust  vijf jaar garantie die slechts geactiveerd kan worden door het door een  pianotechnicus te laten installeren.

Piano-installatie

Ontvochtiger: als de vochtigheid toeneemt, verdrijft het de vochtige lucht weg van de piano door gebruik te maken van warme luchtstromen.

Bevochtiger: bevochtigt het droge  hout van uw piano als de vochtigheid afneemt; een waarschuwingslampje  geeft aan wanneer het water te laag staat en er aan de Bevochtiger water  moet worden toegevoegd; bijvullen is eenvoudig en gemakkelijk.

Waterslang: hiermee kunt u water aan de Bevochtiger toevoegen als het 3-LEDS-lampjespaneel de noodzaak voor water aangeeft.

Humidistat: dit is het  zenuwcentrum van Het Systeem dat aanvoelt of de houten delen van uw  piano te vochtig of te droog zijn en wisselt automatisch van  Ontvochtiger naar Bevochtiger en beschermt uw piano zodoende tegen  schade door veranderingen in vochtigheid.

3-LED-lampjespaneel: het  groene lampje aangeduid met POWER geeft aan dat het Systeem elektrische  stroom heeft en een geel lampje aangeduid met WATER begint te knipperen  als de Bevochtiger water nodig heeft. Het rode lampje aangeduid met PADS  gaat knipperen als de pads (speciale papieren celstof doekjes) geen  water meer opzuigen en vervangen dienen te worden.

Extra info:

Het Piano Life Saver Systeem bespaart u niet  alleen geld, tijd en gedoe, het voldoet ook beter en bereikt resultaten  die superieur zijn aan een kamerbevochtiger/-ontvochtiger.

 • De aanschafkosten van een draagbare  ontvochter en bevochtiger zijn ongeveer het zelfde als een Piano Life  Saver Systeem in uw piano. Als uw tijd u echter lief is, overweeg dan  eens dat het constant in bedrijf houden van een ontvochtiger en  bevochtiger veel meer tijd kost.
 • Met het gebruik van een kamerontvochtiger  en -bevochtiger dient u de omgeving dagelijks met een hygrometer te  controleren om er zeker van te zijn dat het vochtgehalte voor de piano  in een veilige marge blijft. De Piano Life Saver houdt de vochtigheid  voor uw piano automatisch, jaar na jaar, in een veilige zone.
 • Om draagbare ontvochtigers en bevochtigers  continu in bedrijf te houden wordt van u verlangd dat u elke dag grote  reservoirs leegt of vult. Daarentegen verlangt de Piano Life Saver in de  meest voorkomende omstandigheden slechts één á twee keer per maand een  gietertje water.
 • Draagbare ontvochtigers en bevochtigers  zijn opdringerige, luidruchtige apparaten terwijl de Piano Life Saver  binnenin de piano verborgen zit en in stilte zijn werk doet.
 • De elektriciteitskosten om een draagbare  ontvochtiger continu in bedrijf te houden zijn minstens elf maal hoger  dan de kosten van een Piano Life Saver Systeem.
 • Als in noordelijke klimaten de hele kamer  in de veilige vochtigheidszone voor piano's wordt gehouden heeft dit tot  gevolg dat niet aflatende condensatie op de ramen zorgt voor houtrot  rond de ramen. Condensatie vormt zich ook binnen de muren die aan de  kamer grenzen en vergemakkelijkt de kweek van schimmel en kan  structurele schade aan zowel binnen- als buitenmuren veroorzaken.
Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Merk Nvt
Instrument is: Nieuw
Garantie 24 maanden
Bezorgtijd Onbekend neem contact op voor meer info
Staat in showroom Nee, neem contact op of bel: 045 2080808
Bezorgkosten Neem contact op voor de bezorgkosten
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation