Roland RD700GX stage piano occasion

  • Product is : VERKOCHT!
  • Levertijd : Direct Leverbaar!
  • Leverings kosten : Neem contact op voor de bezorgkosten
  • Garantie termijn : 6 maanden
  • Staat in de Showroom? : Nee

Roland RD7000GX draagbare stage piano occasion

Perfecte Pianoklank

De RD-700GX wordt aangedreven door Roland’s klankgenerator met een stereo multi-sampled pianoklank voor elke noot. De pianoklank is superexpressief, want voor elke noot is een ruime capaciteit aan golfvormgeheugen voorzien. Dit instrument bevat niet alleen superexpressieve pianoklanken, maar eveneens andere essentiële instrumenten, zoals EP\'s. Je kan je klanken naar eigen smaak aanpassen, bewaren en op elk moment weer oproepen.

Perfect Gevoel

Het sublieme PHA II-klavier van de RD-700GX met “Ivory Feel” en drukpunt is een ware streling voor je vingers. Deze verbazende klaviertechnologie reproduceert het authentieke gevoel van de ivoren toetsen van een akoestische piano en geeft de pianist een gevoel van stabiliteit en comfort. De toetsen absorberen ook vocht, zodat je zelfs op een warm, zweterig podium niet bang hoeft te zijn voor een uitschuiver.

SuperNATURAL EP

Een ander typerend kenmerk van de RD-700GX is zijn klankenbank met elektrische piano\'s afgeleid van Roland’s unieke SuperNATURAL-technologie. Speel met meer realisme, expressie en beheersing dan ooit dankzij deze speciale selectie EP\'s die garant staan voor een verbazend authentieke en organische klankrespons.

Roland
Product Omschrijving
Details

Audioweergave via USB

Speel audiobestanden rechtstreeks van een USB-geheugenstick af op de RD-GX. Dit systeem leest verschillende bestandstypes: Standard MIDI Files, WAV, AIFF en MP3. In deze "Audio Key"-functie kan je met de 15 laagste klaviertoetsen de song starten, stoppen, de lengte bepalen, etc. Bovendien kan je deze piano via USB rechtstreeks op een PC aansluiten en gebruik maken van de Cakewalk SONAR LE software, bijgeleverd bij elke RD-GX-piano.

Muzikaal Maatwerk

Voor wie zich graag vastbijt in een instrument en de klanken naar z\'n hand zet, is de Piano Designer-functie van de RD-GX het ideale werktuig om de klankenset te personaliseren, zelfs tot in de kleinste details zoals Hammer Noise, Damper Resonance, Duplex Scale, enz. In de RD-700GX kunnen de klanken nog verder aangepast worden via de krachtige ingebouwde multi-effecten (8 kanalen).

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie 88 keys
Garantie 6 maanden
Bezorgkosten Neem contact op voor de bezorgkosten
Bezorgtijd Direct Leverbaar!
Staat in showroom Nee
Merk Roland
Instrument is: VERKOCHT!
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation