Yamaha CVP-509 PE zwart hoogglans occasion

  • Product is : VERKOCHT!
  • Levertijd : Niet meer leverbaar
  • Leverings kosten :
  • Garantie termijn :
  • Staat in de Showroom? : Nee

Yamaha CVP-509 PE zwart hoogglans digitale ensemble piano occasion

De Yamaha CVP-509 PE heeft een voortreffelijke klankrespons en klankgetrouwheid vergeleken met het oorspronkelijke geluid, dankzij de toegepaste Pure CF-sampling. Het NW-toetsenbord met echte houten witte toetsen reproduceert daadwerkelijk de authentieke aanslag, het speelgewicht en het gevoel van een echte vleugel, en bevat zelfs toetsbeleg van synthetisch ivoor, voor een natuurlijke wrijving en verbeterd speelgemak. Het nieuw geïntroduceerde Tri-Amp-systeem geeft het geluid duidelijk en helder weer, zelfs van delicate geluidsnuances. De CVP-509 bevat honderden dynamische voices, waaronder de ultrarealistische, expressieve Super Articulation 2!-voices en Megavoices, alsook begeleidingsstijlen. Hij beschikt ook over een usb-audiorecorder voor het opnemen van uw eigen spel, compleet met zang in een op de Clavinova aangesloten microfoon of zelfs van een ensemble met een aangesloten gitaar. Geniet op een verscheidenheid aan manieren!

Yamaha
Product Omschrijving
Details

Pure CF-sampling voor magnifieke tonaliteit

Yamaha's technici selecteerden een CFIIIS volwaardige concertvleugel met de hoogste geluidskwaliteit en stemden deze af onder de best mogelijke omstandigheden. Vervolgens gebruikten ze onze Pure CF-samplingtechniek om alles van het geluid te samples om het CLP/CVP-geluid te creëren. Het resultaat hiervan is dat u van dezelfde natuurlijke klankresponse kunt genieten als bij een vleugel van topkwaliteit.

Natural Wood (NW)-toetsenbord met toetsbeleg van synthetisch ivoor

Dit type toetsenbord voelt aan als een toetsenbord van echt ivoor. Het speciale Natural Wood-toetsenbord maakt ook gebruik van echte houten witte toetsen. Het toetsoppervlak is zacht en enigszins poreus, wat de toetsen extra grip en een natuurlijke wrijving geeft, waardoor u het makkelijk kunt bespelen. De authentieke aanslag en het toetsgevoel gaan veel verder dan die van bestaande elektronische toetsenborden. U hebt het gevoel alsof u een echte vleugel bespeeld. Met dit speciaal vervaardigde toetsenbord kunt u technieken gebruiken die alleen op vleugels gebruikt kunnen worden, zoals het achtereenvolgens herhaaldelijk bespelen van dezelfde noot en de geluiden in elkaar over laten lopen zelfs zonder het demperpedaal te gebruiken, of dezelfde toets snel bespelen met een perfecte articulatie zonder dat het geluid onnatuurlijk wordt afgebroken.

Advanced Wave Memory (AWM) dynamische stereosampling

AWM (Advanced Wave Memory) is een samplingsysteem dat een geluid produceert dat dat van een akoestisch instrument sterk benadert door digitale technologie te gebruiken om het instrumentgeluid op te nemen en digitale filtertechnologie van hoge kwaliteit te gebruiken om op de opgenomen audiosamples toe te passen. De golfvorm van het geluid dat door het bespelen van de toets van een akoestische piano wordt voortgebracht, verschilt afhankelijk van de speelsterkte, van pianissimo tot fortissimo. AWM dynamische stereosampling kan zulke dynamische nuances produceren door het opnemen van samples van verschillende speelsterkten. Hoe groter het aantal gebruikte samples, hoe hoger de expressieve kwaliteit en hoe groter de mogelijkheden worden.

Super Articulation 2

Vooral voor blaasinstrumentvoices is een speciale Yamaha-technologie AEM genaamd gebruikt, die gedetailleerde samples van speciale expressieve technieken bevat, die worden gebruikt op die specifieke instrumenten - voor speciale toonhoogtebuigingen en toonhoogteovergangen naar noten, om verschillende noten samen te voegen of om expressieve nuances aan het eind van een noot toe te voegen, enz.

Articulation Element Modeling (AEM)

Articulation Element Modeling (AEM) is de technologie voor het simuleren van instrumentkarakteristieken. Tijdens het spelen worden de meest passende geluidssamples in realtime achtereenvolgens geselecteerd, uit enorme hoeveelheden gesamplede data. Ze worden naadloos samengevoegd en weergegeven, zoals ze van nature voorkomen bij een echt akoestisch instrument.

Instrumental Active Field Control (iAFC)

Deze geavanceerde technologie voert het geluid, dat wordt opgevangen door ingebouwde microfoons, samen met het interne geluid van de Clavinova uit via de achterluidsprekers, waarbij automatisch aanpassingen worden gemaakt om een rijker geluid te creëren dat het best past bij de akoestische eigenschappen van de ruimte waarin u speelt. Het gebruikt ook signaalbewerking voor het produceren van een authentiek dempereffect. Wanneer het demperpedaal wordt ingedrukt, levert het afzonderlijk gesamplede boventonen, harmonische en resonantie op om het warme en ruimtelijke geluid te reproduceren.

Megavoice-technologie

Deze bevat meerdere samples verdeeld over het toetsenbord met geavanceerde aanslagschakeling, voor ongelooflijk authentieke instrumentgeluiden. Het bevat niet alleen de basissamples van het instrument, maar ook van de speeltechnieken die erbij gebruikt worden. Bij een gitaar horen de spelers bijvoorbeeld open en gedempte snaargeluiden, dode noten, hamereffecten, slide-effecten, harmonischen en een groot scala tokkel- en kastgeluiden. In technische termen: Megavoice dupliceert het gedrag van een instrument. In geluidstermen: dit geeft het instrument verbazingwekkend realistische geluiden.

Usb-audiorecorder en mp3-weergave

U kunt uw spel als audiodata opnemen op een usb-opslagapparaat. Sluit een microfoon of gitaar op het instrument aan en geniet van het samen opnemen van het gitaar- en toetsenspel of neem uw zangpartij op bij het songafspelen. Hij beschikt ook over de mogelijkheid audiobestanden met de mp3-indeling af te spelen, dat veel gebruikt wordt bij pc's en portable mp3-spelers.

Gidslampjes

De toetsgidslampjes geven de noten aan die u zou moeten spelen, op het moment dat u ze zou moeten spelen en hoe lang u ze ingedrukt zou moeten houden. U kunt ook in uw eigen tempo oefenen, aangezien de begeleiding wacht tot u de noten juist speelt. Hier kunt u ook de rechter- of linkerhandpartij dempen en alleen de overblijvende partij oefenen met behulp van de gidslampjes.

Automatische begeleiding

Met de automatische begeleiding produceert u automatisch begeleidingen door gewoon 'akkoorden' met uw linkerhand te spelen. Op deze manier kunt u het geluid van een complete band of orkest reproduceren, zelfs als u helemaal alleen speelt. Het geluid van de automatisch begeleiding is opgebouwd met ritmepatronen van de stijlen. De stijlen van het instrument beslaan een breed scala aan verschillende muziekgenres, waaronder pop, jazz en vele andere. Door deze begeleidingsstijlen te gebruiken kan iedereen, ook beginners, volleerde solo-optredens geven.

Music Finder

Als u een bepaald muziekgenre wilt spelen en u weet niet welke instellingen u moet kiezen, wat kunt u dan doen? De Music Finder geeft het antwoord. Het biedt een uitgebreide scala muziekstijlen met voorgeprogrammeerde voices en effectinstellingen. Zoek naar geschikte stijlen. Het roept onmiddellijk de best passende voices, het tempo en de begeleidingsstijlen op die bij de songnaam of muziekstijl passen die u wilt spelen. Roep gewoon een songtitel op en begin met spelen.

USB TO DEVICE-aansluiting

Plaats een usb-geheugenstick in de aansluiting USB TO DEVICE van het instrument. Hiermee kunt u op het instrument gecreëerde registratie-instellingen en gebruikerssongs opslaan en laden, alsook data van het aangesloten apparaat lezen.

USB TO HOST-aansluiting

Duik in en maak optimaal gebruik van de uitgebreide wereld van computermuzieksoftware. Verbindingen en configuraties zijn uitzonderlijk eenvoudig, en u kunt u op de computer opgenomen partijen met verschillende instrumentgeluiden terugspelen, allemaal met een enkel instrument.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie

- Natural Wood (NW)-toetsenbord met echte houten witte toeten en toetsbeleg van synthetisch ivoor
- Nieuw geïntroduceerde Pure CF-sampling
- 5-niveaus Advanced Wave Memory (AWM) dynamische stereosampling
- Super Articulation 2! Voice en MegaVoice
- Usb-audiorecorder en WAV- en mp3-weergave
- TFT-lcd van 14,25 cm (7,5-inch)

Garantie Nee
Bezorgkosten Nee
Bezorgtijd Niet meer leverbaar
Staat in showroom Nee
Merk Yamaha
Instrument is: VERKOCHT!
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation